Eventyrmenu

Eventyrmenuen er Restaurant Under Lindetræets signaturmenu. Stedet hvor de gode råvarer og køkkenteknikker mødes.

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

Herunder ses et udpluk af tidligere retter. Vil du se mere indbyder vi dig til at kigge i vores galleri.

Fire retter

 

Vesterhavstorsk
Jordskokker og æble


Små porrer fra Lisbjerg
Vintertrøffel og vesterhavsost


Canette
bryst
Andehjerte, kvæde og gule beder


Fynske kirsebær
Tonka og callebaut chokolade

 

4 retter  Kr. 545,-
Vinmenu – Kr. 480,-
Eksklusiv vinmenu – Kr. 630,-
Saftmenu – Kr. 260,-

 

Har du særlige præferencer til din vin, indbyder vi dig til at kigge i vores vinkort,
der er sammensat af vores prisvindende sommelier.

Seks retter

 

Vesterhavstorsk
Jordskokker og æble


Jomfruhummer
Ingefær og safran


Små porrer fra Lisbjerg
Vintertrøffel og vesterhavsost


Svinekæber fra Grambogård
Rødbeder og brombær


Canette
bryst
Andehjerte, kvæde og gule beder


Fynske kirsebær
Tonka og callebaut chokolade


6 retter  Kr. 795,-

Vinmenu – Kr. 720,-
Eksklusiv vinmenu – Kr. 945,-
Saftmenu – Kr. 390,-

Vi imødekommer de fleste allergier og andre fødevarerestriktioner, så længe vi er informeret på forhånd.

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også nyde disse herligheder i vores restaurant

Vores anmelderroste brunch

Frokost (i sommermånederne)

Koncert- eller teatermenu