Eventyrmenu

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

 

Taskekrabbe
Savoykål, strandarve og caviarsauce

***
Kalvebrissel fra Grambogård
Høbagt persillerod og friske hasselnødder

***
Perlehøne
Karl Johan og variation af majs

***
Hindbær fra Lisbjerg
Fersken, pistacie og hindbærsorbet

 

4 Retter 495 kr.

Vinmenu 4 glas – 480 kr.
Saftmenu 4 glas – 260 kr.


Tilvalg


Caviar
Skum af aspargeskartoffel

125 kr.

 

Rødtunge
Sommertrøffel og fiskefumé

125 kr.

  

Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød
145 kr.

  

Helaftensarrangement

1 glas Champagne med snacks, 6 retter, 6 glas vin,
mineralvand og kaffe med petit fours

1771 kr.

Menuen kører til starten af september



Bestil bord