Eventyrmenu

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

 

Vesterhavstorsk
Fiskeconsommé, blåmuslinger og salturt

 

Vintergrønt
Fra fynske producenter


Oksemørbrad fra Grambogård
Braiseret oksebryst, rødbede og bacon fra egen rygeovn

 

Callebaut chokolade
Chokolademousse, blodappelsin og kørvel

 

4 retter  Kr. 545,-
Vinmenu 4 glas – Kr. 480,-
Saftmenu 4 glas – Kr. 260,-


Tilvalg


Sprængt kalv
Champignon og skilt sauce

Kr. 135,-

 

Havtaskehale
Löjrom og creme af æggeblomme

Kr. 135,-

  

Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød
Kr. 145,-

  

Hele eventyret

Et glas Champagne med snacks, 7 retter, 7 glas vin,
mineralvand ad libitum og kaffe med petit fours

Kr. 1995,-

 

Menuen er aktuel til midten af februar



Bestil bord