Eventyrmenu

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

 

Havtaske
Soufflé og sauce nage

***
Svinekæber fra Grambogård
Kål, malt og fynsk øl

***
Sprængt vildand
Porre, peberrod og brændt løg

***
Ingrid Marie æbler
Jordskokker og kondenseret mælk

 

4 retter  Kr. 495,-
Vinmenu 4 glas – kr. 480,-
Saftmenu 4 glas – kr. 260,-


Tilvalg


Baerii caviar
Rødløg, boghvede og creme fraiche

Kr. 125,-

 

Dykfanget kammusling
Lardo og fynsk selleri

Kr. 125,-

  

Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød
Kr. 145,-

  

Helaftensarrangement

1 glas Champagne med snacks, 6 retter, 6 glas vin,
mineralvand og kaffe med petit fours

Kr. 1771,-

Menuen er aktuel til midten af november

I december måned har vi en særlig julemenu, der er lavet på samme værdier som vores Eventyrmenu. Denne kan findes lige her.



Bestil bord