Eventyrmenu

Eventyrmenuen er Restaurant Under Lindetræets signaturmenu. Stedet hvor de gode råvarer og køkkenteknikker mødes.

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

Herunder ses et udpluk af tidligere retter. Vil du se mere indbyder vi dig til at kigge i vores galleri.

Fire retter

 

Pighvar
Fermenteret spidskål, kålskud og fiskefumé


Hummerbisque
Karl Johan og tortellini med græskar


Gråand

Andehjerter, kirsebær og rødbede


Ingrid Marie æbler
Vanilje, mandler og marcipan

 

4 retter  Kr. 545,-
Vinmenu – Kr. 480,-
Eksklusiv vinmenu – Kr. 630,-
Saftmenu – Kr. 260,-

 

Har du særlige præferencer til din vin, indbyder vi dig til at kigge i vores vinkort,
der er sammensat af vores prisvindende sommelier.

Seks retter

 

Baerii caviar
Kartoffel og grillet citron


Pighvar
Fermenteret spidskål, kålskud og fiskefumé


Hummerbisque
Karl Johan og tortellini med græskar


Krogmodnet svinenakke
Hyben og brændt løg


Gråand

Andehjerter, kirsebær og rødbede


Ingrid Marie æbler
Vanilje, mandler og marcipan


6 retter  Kr. 795,-

Vinmenu – Kr. 720,-
Eksklusiv vinmenu – Kr. 945,-
Saftmenu – Kr. 390,-

Vi imødekommer de fleste allergier og andre fødevarerestriktioner, så længe vi er informeret på forhånd.

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også nyde disse herligheder i vores restaurant

Vores anmelderroste brunch

Frokost (i sommermånederne)

Koncert- eller teatermenu