Aktuel menu
3 Retters Aften Menu
Velkomstbobler og hjemmelavede snacks (Brut de charvis.) (Opgraderet til Lancelot champagne – merpris 50,-) Snack uden bobler: 95,- | 155,- pr Cov. |
Forret | |
Farseret lyssej med sprødt brød Serveret med pighvar-fumé, dild-olie, ristet blomkål og puré, samt nye urter. 2019 Bramito del Cervo Bianca, IGT, Castello della Sala, Antinori, Umbrien, Italien | |
Hovedret | |
Smørristet hjortefilet Hertil variation af beder, brombær, ristet skorzonerrod, samt brombær/ rødvinsglace. 2018 Minuty Prestige, cotes de Provence, Frankrig | |
Dessert | |
Pære - dansk Pommeau de Normandie, Christian Drouin, Calvados, Frankrig | |
3 retter 3 retter m/ vinmenu 3 retter med saftmenu | 495,- 755,- 625,- |
6 retters Eventyr menu Velkomst, snacks, amüse, 3 retters aftenmenu plus 3 selvvalgte tillægsretter, tilhørende vinmenu, mineralvand | 1597,- |
8 retters Eventyr menu Velkomst, snacks, amüse, 3 retters aftenmenu plus alle tillægsretter, tilhørende vinmenu, mineralvand | 1895,- |
Julemenu 2022
3-retters aftenmenu
Gælder fra d. 23. november
Forret | |
Dagens friske fangst Serveret med grønkål og østers samt champagneskum & syltede rødløg. Crémant D’Alsace Brut Extra, Meyer-Fonné. | |
Hovedret | |
Klassisk and i nye klæder Rosastegt bryst, confiteret lår & klassisk garniture. 2014 Chateau Haut-Segottes, Saint-Emilion Grand Cru, Bordeaux. | |
Dessert | |
Kirsebær, vanilje, fløde & mandler Grevindens Kirsebærvin, Tranekær Slot, Langeland, Danmark | |
3 retter 3 retter m/vinmenu 3 retter med saftmenu | 495,- 755,- 625,- |
6-retters eventyrmenu m/vinmenu Velkomst, snacks, amüse, 3-retters aftenmenu + tre selvvalgte tillægsretter, tilhørende vinmenu, mineralvand. | 1597,- |
8-retters eventyrmenu m/vinmenu Velkomst, snacks, amüse, 3-retters aftenmenu + alle selvvalgte tillægsretter, tilhørende vinmenu, mineralvand. | 1895,- |
Tilvalgsretter
Østers Natural Serveret med brændt citron. 2019, Sauvignon Blanc, Eric Louis, Loire, Frankrig. | 35,- pr. stk. |
Stegte kammuslinger Serveret med kastanjer på to måder. 2019 Stokkebye Vingaard, Frank, Solaris, Kerteminde, Fyn, Danmark | 155,- kr. |
Smørpocheret Hummer Anrettet på ristet jordskokkker og mandler, hertil Amaretto-sauce, hummersmør, og spæde urter. 2017 Riesling Reserve, Mayer Fonné, Katzenthal, Alsace, Frankrig | 168,- kr. |
Confiteret vagtel-lår Hertil syltede svampe & timian-salmis sauce 2017, Blaufrankisch, Feiler-Artinger, rust am see, Burgenlang, Østrig | 175,- kr 95,- pr. glas |
Stegt fransk Andelever Vindrue/rosmarin kompot tilsmagt fermenteret sort peber & sprøde croutôns 2018 Viognier Invictus, Julien Cecillion, Rhone, Frankring | 165,- kr. 95,- kr. |
Udvalg af Ost Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliventapenade. Hertil hjemmelavet knækbrød og brød. 2019 Vouvray Demi-Sec, AOP, Silex Noir, Domaine Francois Pinon | 157,- kr. |
Husets Kaffe og Petit Four | 85,- |
Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.