Aktuel menu
3 Retters Aften Menu
Velkomstbobler og hjemmelavede snacks (Brut de charvis.) (Opgraderet til Lancelot champagne – merpris 50,-) Snack uden bobler: 95,- | 155,- pr Cov. |
Forret | |
Farseret lyssej med sprødt brød Serveret med pighvar-fumé, dild-olie, ristet blomkål og puré, samt nye urter. 2019 Bramito del Cervo Bianca, IGT, Castello della Sala, Antinori, Umbrien, Italien | |
Hovedret | |
Smørristet hjortefilet Hertil variation af beder, brombær, ristet skorzonerrod, samt brombær/ rødvinsglace. 2018 Minuty Prestige, cotes de Provence, Frankrig | |
Dessert | |
Pære - dansk Pommeau de Normandie, Christian Drouin, Calvados, Frankrig | |
3 retter 3 retter m/ vinmenu 3 retter med saftmenu | 495,- 755,- 625,- |
6 retters Eventyr menu Velkomst, snacks, amüse, 3 retters aftenmenu plus 3 selvvalgte tillægsretter, tilhørende vinmenu, mineralvand | 1597,- |
8 retters Eventyr menu Velkomst, snacks, amüse, 3 retters aftenmenu plus alle tillægsretter, tilhørende vinmenu, mineralvand | 1895,- |
AFTEN – DINNER (MAJ & JUNI 2023/MAY & JUNE 2023)
2 Retter: Kr. 385,- 3 Retter: Kr. 495,- 4 Retter: Kr. 560,- 5 Retter: Kr. 650,- 6 Retter: Kr. 795,-
~
2 Courses: Euro 52,- 3 Courses: Euro 66,- 4 Courses: Euro 75,- 5 Courses : Euro 87,- 6 Courses: Euro 106,-
FORRETTER/ENTRE
Bondemandens jordskokker som luftig suppe – Hønsebouillon – Hjemmerøget Norske Kammuslinger – Smørstegt økologisk æg – Friskplukkede vilde urter fra den danske natur - The farmer's Jerusalem artichokes as an airy soup - Chicken bouillon - Home-smoked Norwegian scallops - Butter- fried organic eggs - Freshly picked wild herbs from the Danish nature | Kr. 150,00/Euro 20,00 |
Franks hjemmerøgede Issing – Syltede asier – Spinat fra vores egen have på Sydfyn – Glaskål – Vilde urter – Fed cremefraiche fra Thiese Mejeri. -Frank's home-smoked Dabs - Pickled Asians - Spinach from our own garden in South Funen - Kohlrabi- Wild herbs - Fat sour cream from Thiese Dairy. | Kr. 165,00/EURO 22,00 |
Til alle Forretter serveres håndlavet hjemmebag/ Hand-made home baked bread are served with all starters |
HOVEDRETTER/MAIN DISHES
Skalle Bølle slagter Bøf Årstidens grønt fra bondemandens marker – Hjemmelavet sauce på Skovsvampe – Nye Danske Kartofler - Skalle Bølle butcher Steak – Seasonal greens from the farmer's fields – Homemade sauce on forrest mushrums – New Danish Potatoes | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Smørstegt Kuller Kål fra vores sydfynske nyttehave – Gulerødder og Jordskokke creme – dagens plukkede urter og kartofler apart, - Butter-fried Haddock – Cabbage from our beautiful garden in South Funen – Carrots and Jerusalem artichoke cream – today’s picked herbs and New Danish potatoes. | Kr. 250,00/EURO 34,00 |
Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.
DESSERT & OST/DESSERT & CHEESE
Danske Unika Oste Danske Unika Oste, 4 på stribe – Gammeldags Stikkelsbær kompot – Friskbagt Brød og Knækker – Sylt - Danish Unique Cheeses, 3 in a row – Old fashioned gooseberry compote – Freshly baked bread and crackers – Jam | Kr. 125,00/EURO 17,00 |
Gammeldags Fløderand – Jernurt fra galgen – Den lune sauce på hengemte bær – småkager bagt af Frank - Old-fashioned creamed pudding – Iron herb from the gallows – warm sauce on wild berries – Franks home baked cookies | Kr. 120,00/EURO 16,00 |