Aktuel menu
3 Retters Aften Menu
Tre eventyrlige bider Friteret dansk ost – Havtorn – Urter Puffet rischips – Blæksprutte – Sauce Nage Mandler – Svesker – Østers – Krydderbacon Three Adventurous Bites Fried Danish Cheese – Sea Buckthorn – Herbs Puffed Rice Chips – Squid – Sauce Nage Almonds – Prunes – Oyster – Spiced Bacon | Kr. 145,00/EURO 19,00 |
AFTEN – DINNER
3 Retter: Kr. 525,- 4 Retter: Kr. 650,- 5 Retter: Kr. 750,- 6 Retter: Kr. 815,-
Der kan sammensættes vinmenu til alle retter – snak med Nils om mulighederne og hans forslag
~
3 Courses: Euro 70,- 4 Courses: Euro 86,- 5 Courses : Euro 100,- 6 Courses: Euro 108,-
A wine menu can be arranged for all courses – talk to Nils about the options and his suggestions
Vi anbefaler Månedens eventyr menu
SNACKS & BOBLER
(Skal bestilles af hele bordet)
(Must be ordered by the whole table)
Tre eventyrlige bider Friteret dansk ost – Havtorn – Urter Puffet rischips – Blæksprutte – Sauce Nage Mandler – Svesker – Østers – Krydderbacon Three Adventurous Bites Fried Danish Cheese – Sea Buckthorn – Herbs Puffed Rice Chips – Squid – Sauce Nage Almonds – Prunes – Oyster – Spiced Bacon | Kr. 145,00/EURO 19,00 |
FORRETTER/STARTERS
Den lille havfrue Hornfisk – Variation af tomat – Tang The Little Mermaid Garfish – Variation of Tomatos – Seaweed | Kr. 185,00/EURO 24,50 |
Kartoffeljagt Symfoni af nye danske kartofler – Rygeostcreme – Rugbrødsjord Potato Hunt Symphony of new Danish Potatoes – Smoked Cheese – Rye Bread Dust | Kr. 185,00/EURO 24,50 |
HOVEDRETTER/MAIN COURSES
Lamme rejer Lammeculotte – Frikassé m. rejer – Asparges fra Knabegaarden The Lamb and the Shrimp Lamb Culotte – Shrimp Fricassee – Asparagus | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Bøf Bearnaise à la Lindetræet Dagens udskæring af okse – Grøn Bearnaise sauce – Ratatouille Boeuf Bearnaise à la Lindetræet Steak of the day – Green Bearnaise Sauce – Ratatouille Roots | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Skakmat Dampet hvidfisk – Bisque m. blæk – Blåmuslinger Checkmate Steamed White Fish – Bisque with Ink – Blue Mussels | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i retterne alt efter adgang til sæsonens råvarer. Det sker for at sikre disse altid er af høj standard.
DESSERT & OST/DESSERT & CHEESE
Rabarber ved havet Rabarbersorbet – Chokolade – Syltede strandurter Rhubarb by the Sea Rhubarb Sorbet – Chocolate – Pickled Seaside Herbs | Kr. 135,00/EURO 18,00 |
Ostebræt Fire danske oste – Brød – Kompot – Nødder Cheese Board Four Danish Cheeses – Bread – Compote – Nuts | Kr. 135,00/EURO 18,00 |