Aften / Dinner

Aktuel menu

3 Retters Aften Menu

AFTEN – DINNER

2 Retter: Kr. 385,-   3 Retter: Kr. 495,-   4 Retter: Kr. 560,-   5 Retter: Kr. 650,-   6 Retter: Kr. 795,-

Der kan sammensættes Vin menu til alle retter – snak med Nils om mulighederne og hans forslag

~

2 Courses: Euro 52,-   3 Courses: Euro 66,-   4 Courses: Euro 75,-   5 Courses : Euro 87,-   6 Courses: Euro 106,-

A wine menu can be put together for all dishes – talk to Nils about the options and his suggestions.

 

FORRETTER/ENTRE

HOVEDRETTER/MAIN DISHES

Poussinbryst og farseret lår med dagens kartoffel, forårsgrønt og sauce på hvide asparges
Poussin breast and stuffed thigh with potato of the day, spring greens and sauce on white asparagus
Kr. 295,00/EURO 40,00




Skindstegt laks med radisser, dagens kartoffel, forårsløg og blanquetsauce på rygeost
Skin-fried salmon with radishes, potato of the day, spring onions and blanquet sauce on smoked cheese
Kr. 295,00/EURO 40,00




Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.

DESSERT & OST/DESSERT & CHEESE