Aften- og gourmetmenu

Aktuel menu

3 Retters Aften Menu

Julemenu 2022

3-retters aftenmenu

Gælder fra d. 23. november

Tilvalgsretter

Østers Natural
Serveret med brændt citron.
2019, Sauvignon Blanc, Eric Louis, Loire, Frankrig.
35,- pr. stk.
Stegte kammuslinger
Serveret med kastanjer på to måder.
2019 Stokkebye Vingaard, Frank, Solaris, Kerteminde, Fyn, Danmark
155,- kr.
Smørpocheret Hummer
Anrettet på ristet jordskokkker og mandler, hertil Amaretto-sauce, hummersmør, og spæde urter.
2017 Riesling Reserve, Mayer Fonné, Katzenthal, Alsace, Frankrig
168,- kr.
Confiteret vagtel-lår
Hertil syltede svampe & timian-salmis sauce
2017, Blaufrankisch, Feiler-Artinger, rust am see, Burgenlang, Østrig
175,- kr
95,- pr. glas
Stegt fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot tilsmagt fermenteret sort peber & sprøde croutôns
2018 Viognier Invictus, Julien Cecillion, Rhone, Frankring
165,- kr.
95,- kr.
Udvalg af Ost
Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliventapenade. Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.
2019 Vouvray Demi-Sec, AOP, Silex Noir, Domaine Francois Pinon
157,- kr.
Husets Kaffe og Petit Four85,-

Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.