Frokost / Lunch

Pariserbøf à la Lindetræet / “Parisian Steak” à la Lindetræet
Bøf af okse serveret med æggeblomme, kapers, peberrod, løg, rødbede og pickles
Steak of minced Beef served with Egg Yolk, Capers, Horseradish, Onions, Beetroot, and Pickles
Kr. 265,00/Euro 35,00
Hønsesalat / Chicken Salad
Hoppeballe Mølle kylling serveret med sprødt kyllingeskind og asparges
Hoppeballe Mølle Chicken served with Crispy Chicken Skin, and Asparagus
Kr. 175,00/Euro 23,00
Smukt som et stjerneskud / "Shooting Star"
Paneret rødspætte serveret med rejer, hvidfisk og rogn
Breaded Plaice served with Shrimps, White Fish, and Fish Roe
Kr. 255,00/Euro 30,00
Nogen ta’r det tungt, andre Tarteletter / Vol-au-vent
Dagens frikassé serveret med sylt og grønt
Vol-au-vent served with Fricassee of the day, Pickle, and Greens
Kr. 195,-/Euro 26,00
Karrysild i nye klæder / Danish Herring in new clothes
Marineret sild serveret med karrysauce og æg
Marinated Herring served with Curry Sauce and Eggs
Kr. 175,-/Euro 23,00

Børn har også krav på god kvalitet – Childrens menu:

Paneret rødspætte serveret med rejer, mayonnaise og kartofler
Fried Fish Fillet served with Shrimps, Mayo, and Potatoes
Kr. 125,00/Euro 16,50

Det søde – dessert

Rabarber ved havet / Rhubarb by the Sea
Rabarbersorbet – Chokolade – Syltede strandurter
Rhubarb Sorbet – Chocolate – Pickled Seaside Herbs
Kr. 95,00/Euro 12,50