Frokost / Lunch

Sønderjyden på brød – Part II:
Sønderjysk Rugbrød – Nye Danske Kartofler – Danske løg – Røget fynbo-skinke – Mormordressing med dild –
Knudekål.

- New Danish potatoes on Sønderjysk Brown bread – New Danish onions – Smoked local bread ham - – Dilddressing
and Kohlrabi.
Kr. 135,00/Euro 16,00
Stærk ost fra Ullerslev og Dansk Spinat
Franks Friskbagte Franskbrød – stærk Ost – sennep – Stuvet spinat i ”hygge” Gryde
- Franks Freshly baked white bread - strong cheese - mustard - Stewed spinach in a "rustic" pot
Kr. 145,00/Euro 17,00
Franks plukkede kalv på mørkt brød:
Plukket kalv – Stuvede skovsvampe – Marineret spinatsalat – Svampesifon..
- Pulled veal – Stewed forest mushrooms – Marinated spinach salad – Mushroom siphon.”
Kr. 155,00/Euro 19,00
Franks Fiskefilet fra Faaborg
Fiskefilet af Kuller i brød – Smørstegt Brød – Danske Radiser – Hjemme sylt – Citron – Hjemmerøget rejer

- Fish fillet of haddock in bread – Butter fried bread – Danish radishes – Homemade jam – Lemon – Homemade smoked prawns
Kr. 175,00/Euro 21,00
Det grønne, Friske urter, sylt og mejeri
Dagens salater fra danske Gårde – Urter frisk fra moder natur – Hjemmesylt – Revet unika ost – Jordskokker – Friskbagt Brød
- Today's salads from Danish farms - Herbs fresh from mother nature - Homemade jam - Grated unique cheese -
Jerusalem artichokes - Freshly baked bread
Kr. 135,00/Euro 15,00
Det søde – en hyldest af kærligheden til kultur
Smørstegt kage med vilde skovbær og jordbærstykker – Cremefraiche fra Naturmælk – God gammeldags hjemmelavet chokolade flødeis og en skum på hyldeblomster fra haven.
- Butter-fried cake with wild forest berrys and pieces of strawberry – Creme fraiche from fresh milk – Good old fashioned homemade chocolate ice creme and a foam og elderflower from our own garden
Kr. 85,00/Euro 12,00
Børn har også krav på god kvalitet:
Smørstegt fiskefilet – Dyp Dyp – Sommergrønt – Danske kartofler
- Butter-fried fish fillet – Dip Dip – Summer greens – Danish potatoes
Kr. 95,00/Euro 13,00