Aktuel menu
3 Retters Aften Menu
Tre eventyrlige bider Svinekroket m. linser Æble m. røget spæk Æblechips Three Adventurous Bites Pork Croquette with Lentils Apple with Smoked Lard Apple chips | Kr. 145,00/EURO 19,00 |
AFTEN – DINNER
3 Retter: Kr. 525,- 4 Retter: Kr. 650,- 5 Retter: Kr. 750,- 6 Retter: Kr. 815,-
Der kan sammensættes vinmenu til alle retter – snak med Nils om mulighederne og hans forslag
~
3 Courses: Euro 70,- 4 Courses: Euro 86,- 5 Courses : Euro 100,- 6 Courses: Euro 108,-
A wine menu can be arranged for all courses – talk to Nils about the options and his suggestions
Vi anbefaler Månedens eventyr menu
SNACKS & BOBLER
(Skal bestilles af hele bordet)
(Must be ordered by the whole table)
Tre eventyrlige bider Svinekroket m. linser Æble m. røget spæk Æblechips Three Adventurous Bites Pork Croquette with Lentils Apple with Smoked Lard Apple chips | Kr. 145,00/EURO 19,00 |
FORRETTER/STARTERS
Andeterrine Terrine på gråand – Skovsvampe – Sherrysauce Duck Terrine Terrine with Wild Duck – Forrest Mushrooms – Sherry Sauce | Kr. 185,00/EURO 24,50 |
Fransk løgsuppe Klassisk fransk løgsuppe med gratineret ostebrød French Onion Soup Classic French Onion Soup with gratinated Cheese Bread | Kr. 185,00/EURO 24,50 |
HOVEDRETTER/MAIN COURSES
Kalvefilet Kalvefilet – Symfoni af selleri – Enebær Veal Veal Fillet – Symphony of Celeriac – Juniper | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Coté de øf Skaftkotelet – Grillet kål – Hø sauce Pork Chop Pork Chop – Grilled Cabbage – Smoked Sauce | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Dagens hvidfisk Hvidfisk – Bisque– Porre Today’s White Fish White Fish – Bisque – Leeks | Kr. 295,00/EURO 40,00 |
Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i retterne alt efter adgang til sæsonens råvarer. Det sker for at sikre disse altid er af høj standard.
DESSERT & OST/DESSERT & CHEESE
Tarte Tatin Tarte Tatin – Granny Smith Sorbet | Kr. 135,00/EURO 18,00 |
Ostebræt Fire danske oste – Brød – Kompot – Nødder Cheese Board Four Danish Cheeses – Bread – Compote – Nuts | Kr. 135,00/EURO 18,00 |