Winemakers dinner

Arrangementet er desværre aflyst

Den 19. april har vi inviteret Thomas Agatensi fra Domaine de la Bonne Tonne på besøg i vores gamle restaurant. Thomas medbringer en række vine, han vil fortælle om, ligesom han også deler ud af historier fra huset – et hus der har været familieejet i seks generationer.

Vi vender opmærksomheden imod Bourgognes oversete lillebror Beaujolais, som nyder en revolution af unge og passionerede vinmagere, hvor biodynamikken spiller en stor rolle.

Med dette arrangement vil vi gerne vise alsidigheden og kvaliteten af vine fra Beaujolais, hvor omdrejningspunktet er Gamay druen, som vi sætter sammen med det bedste fra det fynske køkken.

Du kan se frem til en aften med bobler og snacks, fire skønne retter med vine til samt kaffe og hjemmelavede petit fours. Alt sammen ledsaget Thomas Agatensis’ kyndige vinfortællinger.

Menu

Offentliggøres snart

Prisen er kr. 1250,- pr. person.

Booking foregår på restaurant@underlindetraet.dk eller telefon: 66 12 92 86

Arrangementet

Hvor: Restaurant Under Lindetræet Ramsherred 2, 5000 Odense C

Hvornår: 19. april 2018 Klokken 18:30

Der er et begrænset antal pladser.

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også nyde disse herligheder i vores restaurant

Eventyrmenu

Vores anmelderroste brunch

Frokost (i sommermånederne)

Koncert- eller teatermenu