Vinkort

Velkommen til vinens forunderlige verden set gennem vores øjne. Her på Under Lindetræet har vinen en
lige så stor rolle på middagsbordet som maden. Vinen og maden kan hver for sig være, smagfulde og
unikke oplevelser, men sammen kan de i harmoni skabe en større middagsoplevelse, og bidrage til en
fantastisk aften.

På Under Lindetræet er det vores vision, at opbygge et dynamisk vinkort, med respekt for
bæredygtighed, innovation, historie, kultur og ikke mindst velsmag. Vores vinkort varierer meget i
udvalg af producenter, men de har alle én ting til fælles, det smager godt.

Vi prioriterer bæredygtige producenter, som enten praktiserer økologi eller biodynamik, men samtidig
hylder vi også producenter som har vist et højt kvalitetsniveau gennem mange generationers
vindyrkning.

Vinen bør nydes med respekt for producent, området, naturen og ikke mindst i godt selskab.

– Jonathan Gouveia, Restaurantchef & Sommelier

 

Les Chasseignes
2017, Claude Riffault, Sancerre

Ahrweiler
2016, Julia Bertram, Ahr

Cuvée Speciale
2016, André Bonhomme, Bourgogne

Guiry
2014, Tenuta Mara, Emilia Romagna

Clos de l’Herme
2011, Thierry Montel, Languedoc

Auslese
2017, Hans Tschida, Burgenland

4 retter Kr. 480,-

6 retter Kr. 720,-

Les Chasseignes
2017, Claude Riffault, Sancerre

Ahrweiler
2016, Julia Bertram, Ahr

Les Prêtes de Quintaine
2015, André Bonhomme, Bourgogne

Guiry
2014, Tenuta Mara, Emilia Romagna

Cuvée Casimir
2015, Franck Balthazar, Cornas

Auslese
2017, Hans Tschida, Burgenland

4 retter Kr. 630,-

6 retter Kr. 945,-

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også nyde disse herligheder i vores restaurant

Vores anmelderroste brunch

Frokost (i sommermånederne)

Koncert- eller teatermenu