Spisesteder i Odense

Restaurant Under Lindetræet byder på et sandt eventyr af kulinariske oplevelser, når det gælder spisesteder i Odense.

Restaurant Under Lindetræet – Et spisested i Odense du sent vil glemme

Når kun det bedste er godt nok, så vælger man Restaurant Under Lindetræet blandt spisesteder i Odense. Vi har en fantastisk beliggende side om side med H.C. Andersens hus, i Odenses smukkeste og mest eventyrlige bydel. At rejse er at leve, sagde H.C. Andersens ved mange lejligheder, så tag på en eventyrlig gourmet rejse blandt herlighederne hos destination spisested Odense – Restaurant Under Lindetræet, som har hjemme i en smukt restaureret bygning fra 1771 placeret direkte under et stort lindetræ.

Under Lindetræet er det ideelle sted for en hyggelig og indholdsrig gastronomisk aften med fantastisk spændende mad og dejlige vine, sammensat og udvalg af vores dygtige køkkenteam med chefkok Brian Madsen i spidsen. Den gode mad og de dejlige vine kommer særligt til udtryk i vores signaturmenu: Eventyrmenuen

En sand perle blandt spisesteder i Odense

Læs mere her på hjemmesiden og se de spændende menuer, som vi serverer med følelse og tillaver af de bedste fynske råvarer. Som spisested i Odense er Restaurant Under Lindetræet en uforglemmelig oplevelse.

Når kun det bedste er godt nok, så vælger man Restaurant Under Lindetræet blandt spisesteder i Odense

Vores lokaler er fra år 1771, og der har været drevet restaurant i siden midten af 1900-tallet. De sidste mange år har Restaurant Under Lindetræet været et af de bedste spisesteder i Odense, hvilket anmelderne også kan bakke op om.

Vi tror på, at de rigtige, gode og lokale råvarer skaber gode retter, og med den rette teknisk og køkkenmæssige innovation, skaber vi hver dag eventyrlige gourmetretter på din tallerken.

Ønsker du en unik gourmetoplevelse på et spisested i Odense, kan vi bl.a. tilbyde dig:

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et af Odenses bedste spisesteder.

Spisesteder i Odense - Restaurant Under Lindetræet