Lækker nytårsmenu ud af huset i Odense

I Danmark er der tradition for, at der nytårsaften spises ekstraordinær dejlig mad med dejlige vine til – gerne i selskab med nære venner og familie. En lækker nytårsmenu tager lang tid at lave, og derfor tilbyder Restaurant Under Lindetræet at lave en nytårsmenu ud af huset i Odense, som du kan tage med hjem.

Vi har gjort det så nemt for dig som muligt uden nogensinde at gå på kompromis med den høje kvalitet, vi ved du forventer.

Det sikrer dig tid til at nyde dine gæsters nærvær og samtidig en lækker menu af højeste kvalitet.

En nytårsmenu du sent vil glemme

Vores nytårsmenu er resultatet af kærlighed til de fynske råvarer og det smagfulde køkken. Udgangspunktet for maden er det franske og italienske køkken med de bedste råvarer vi kender til: de fynske.

Vi har kreeret 4 serveringer til dig, bestående af en amuse (appetizer) samt tre spændende og velsmagende retter.

Du kan se den fulde menu samt bestille lige her.

Nytårsmenu ud af huset i Odense – Så nemt er det

Når du har bestilt din nytårsmenu ud af huset i Odense hos os, skal du blot vente til den 31. december, hvor du kan afhente din menu ved vores restaurant.

Vi har sørget for at pakke hele nytårsmenuen (og eventuel vinmenu) til dig. Alt er opdelt i bøtter, og vi har inkluderet nøje instrukser, til at vise hvordan du får ordnet de sidste småopgaver såsom at varme kødet og anrette jeres serveringer.

Du skal ikke bruge mere end få minutter i køkkenet, førend du kan sætte dig til bords med dine gæster og nyde den lækre mad, som vi har forberedt for dig.

Bestil din nytårsmenu ud af huset i Odense hos Restaurant Under Lindetræet.