Skøn mad ud af huset i Odense.

Restaurant Under Lindetræet tilbyder dig mad ud af huset i Odense og på Fyn, til en pris og kvalitet du vil blive glad for.

Hos Restaurant Under Lindetræet giver vi dig muligheden for at få vores skønne gourmetmad med hjem, så du kan nyde den i egne rammer.

Maden som vi laver hos Restaurant Under Lindetræet, er lavet af de bedste fynske råvarer, og tager udgangspunkt i det franske og italienske køkken, uden nogensinde at glemme det danske ophav.

Ved særlige lejligheder kører vi desuden andre former for mad ud af huset. Netop nu har vores meget populære nytårsmenu ud af huset i Odense.

 

Eventyrmenu som mad ud af huset i Odense

Hos Under Lindetræet serverer vi hver aften vores helt særlige Eventyrmenu, som er vores gourmetmenu, der udnytter sæsonens fineste råvarer, og giver dig en velsmagende oplevelse, som du sent vil glemme.

Vores Eventyrmenu består af 4 retter, og hvis du har lyst, så kan du vælge op til 3 tilvalgsretter, som vil tilføje endnu flere gastronomiske smagsoplevelser.

Vi skifter vores Eventyrmenu 8-10 gange årligt, således råvarerne altid afspejler det, som naturen har at byde på.

Mad ud af huset i Odense - Hindbær og fersken

 

Bøfmenu som mad ud af huset i Odense

Udover vores Eventyrmenu har vi også vores meget populære Bøfmenu, hvor de mere klassiske dyder er i centrum. Råvarerne er naturligvis stadig af bedste kvalitet, men retterne er af klassisk fransk karakter.

Bøfmenuen består af 3 retter, som spænder fra vores helt egen hjemmerøgede laks, over Oksefilet fra Grambogård med kartoffelgarniture, til den klassiske Creme brulée som dessert.

Hvis du ønsker det, så kan vi også kombinere vores Eventyr- og Bøfmenu, så du får præcis den menu, som du ønsker for dig og dine gæster.

Vin til maden

Til den gode gourmet mad ud af huset i Odense, hører der sig gerne et godt glas vin eller to til.

Vores restaurantchef sørger altid for at afstemme en vinmenu, til den mad vi laver, og hvis du ønsker det, kan du også købe et par flasker vin med hjem.

Vil du hellere købe vin hos din foretrukne leverandør, giver vi naturligvis gerne et råd med på vejen, i forhold til hvilken type vin, vi mener, vil passe til retterne.

Lad Restaurant Under Lindetræet være leverandør, næste gang du skal have mad ud af huset i Odense.

Skræddersyet gourmet ud af huset

Skulle du have lyst til en helt særlig menu, tilbyder vi naturligvis også at skræddersy en løsning for dig og dine gæster. Du kan vælge at kombinere på kryds og på tværs af vores populære Eventyr- og bøfmenu, eller, hvis du ønsker det, kan du i dialog med os få kreeret særlige retter til din menu.

Vi kan bl.a. levere mad til din konfirmationsfest, barnedåb, bryllup eller lignende, hvis du foretrækker at holde disse fester i andre rammer end vores.

Lad os tage en dialog om din menu ud af huset, så du og dine gæster får det arrangement, I drømmer om.

Kontakt os på restaurant@underlindetraet.dk eller 66 12 92 86

 

Hvis du har særlige ønsker, allergier eller andet vi skal tage hensyn til, så er vi også mere end klar på at justere menuen, så den er skræddersyet til dine præferencer.