Skøn mad ud af huset i Odense

Restaurant Under Lindetræet tilbyder dig mad ud af huset i Odense og på Fyn, til en pris og kvalitet du vil blive glad for.

Hos Under Lindetræet giver vi dig muligheden for at få gourmetmad, lavet på de bedste lokale råvarer, med hjem, så du kan nyde den i egne rammer.

Maden som vi laver hos os, er lavet af de bedste fynske råvarer, og tager udgangspunkt i det franske og italienske køkken, uden nogensinde at glemme det danske ophav.

Ved særlige lejligheder kører vi desuden andre former for mad ud af huset, såsom vores meget populære nytårsmenu ud af huset i Odense, der har været udsolgt de sidste to år.

 

Mad ud af huset Odense

Eventyrmenu som mad ud af huset i Odense

Hos Under Lindetræet serverer vi hver aften vores helt særlige Eventyrmenu, som er vores gourmetmenu, der udnytter sæsonens fineste råvarer, og giver dig en velsmagende oplevelse, som du sent vil glemme.

Vores Eventyrmenu består af 4 retter, og hvis du har lyst, så kan du vælge op til 3 tilvalgsretter, som vil tilføje endnu flere gastronomiske smagsoplevelser.

Vi skifter vores Eventyrmenu 8-10 gange årligt, således råvarerne altid afspejler det, som naturen har at byde på.

 

Vin til maden

Til den gode gourmet mad ud af huset i Odense, hører der sig gerne et godt glas vin eller to til.

Vores sommelier, kan, hvis du ønsker det, afstemme en vinmenu for jer, til den mad vi laver, og hvis I ønsker det, kan der også købe et par flasker vin med hjem til en favorabel pris.

Vil du hellere købe vin hos din foretrukne leverandør, giver vi naturligvis gerne et råd med på vejen, i forhold til hvilken type vin, vi mener, vil passe til retterne.

Lad Restaurant Under Lindetræet være leverandør, næste gang du skal have mad ud af huset i Odense. 

 

Skræddersyet gourmet ud af huset

Skulle du have lyst til en helt særlig menu, tilbyder vi naturligvis også at skræddersy en løsning for dig og dine gæster. Du kan vælge at kombinere på kryds og på tværs i vores populære Eventyrmenu samt tilvalgsretter, eller, hvis du ønsker det, kan du i dialog med os få kreeret særlige retter til din menu.

Vi kan bl.a. levere mad til din konfirmationsfest, barnedåb, bryllup eller lignende, hvis du foretrækker at holde disse fester i andre rammer end vores.

Lad os tage en dialog om din menu ud af huset, så du og dine gæster får det arrangement, I drømmer om.

Kontakt os på restaurant@underlindetraet.dk, telefon 66 12 92 86 eller nedenstående kontaktformular.

Hvis du har særlige ønsker, allergier eller andet vi skal tage hensyn til, så er vi også mere end klar på at justere menuen, så den er skræddersyet til dine præferencer. 

Lad os tage en dialog om dit arrangement