Konfirmation & barnedåb

En konfirmation eller barnedåb er et højdepunkt i de fleste menneskers liv, og det skal gerne være en fest, som alle sent vil glemme. Hos Restaurant Under Lindetræet hjælper vi hvert år til med at afholde både konfirmationer og barnedåber i vores smukke lokaler, ligesom vi også kan assistere med mad ud af huset til årets store begivenheder.

Konfirmation i Odense

Når den store dag for konfirmanden oprinder, står der en konfirmationsfest på programmet. Sammen med dig planlægger vi festen ned til mindste detalje, så du får præcis den fest du ønsker. Du kan vælge mellem en af vores pakker til festarrangementer (se længere nede), eller vi kan skræddersy en løsning til dig – valget er dit. Vores mål er at give både konfirmand såvel som gæster en oplevelse for livet, og vi stiller vores fulde ekspertise samt skønne lokaler til rådighed. Skal du afholde konfirmation i Odense er Restaurant Under Lindetræet med sin centrale placering et rigtigt godt valg. Vi ligger få minutters gågang fra Odense Banegård Center ligesom der er gode parkeringsmuligheder tæt ved vores restaurant.

Barnedåb i Odense

En barnedåb eller navngivningsfest er en milepæl i et menneskes liv. Denne milepæl vil vi gerne hjælpe dig med at fejre gennem en god fest. Sammen med dig vil vi planlægge et arrangement ud fra dine nøjagtige ønsker og behov. Du kan vælge mellem en af vores arrangementspakker, eller vi kan skræddersy en til dig. Vi tilbyder desuden mulighed for børnemenu, så de små også får en dejlig gourmetoplevelse ud fra deres præmisser.

Blomster til bryllup eller barnedåb

Under Lindetræet sørger for smukke blomsterdekorationer til din fest. Vi modtager gerne ønsker om særlige farver, men ønskes specielle blomster er det kr. 50,- pr. dekoration Kontakt os for en god dialog omkring din næste vigtige fest.

Festarrangement 1:

Velkomst

***

Treretters menu
To glas vin samt ét glas dessertvin

***

Kaffe og te
Hjemmelavede småkager

Pris pr. person – kr. 710,-

Festarrangement 2:

Velkomst

***

Treretters menu
Hvidvin og rødvin ad libitum til og med hovedret, ét glas dessertvin til desserten

***

Kaffe og te
Hjemmelavede småkager og petit fours

Pris pr. person – kr. 820,-

Børnemenu:

Stænger af årstidens grøntsager

Kylling eller bøf med stegte kartofler

Isdessert med årstidens frugt

Pris pr. barn u/10 år – kr. 215,- (ekskl. drikkevarer)

 

Har du særlige ønsker til dit arrangement, kan du også få skræddersyet løsningen til at imødekomme præcis dine behov.

Lad os tage en dialog om dit arrangement

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også bruge vores lokaler til disse arrangementer

Bryllup

Fødselsdag og jubilæum

Møde og seminar