Et juleeventyr

Julen banker på døren,  og hos Restaurant Under Lindetræet har vi atter strikket en julemenu sammen, der benytter de bedste råvarer og teknikker, uden nogensinde at glemme traditionerne.

Vi glæder os til at byde jer på en eventyrlig jul i vores restaurant.

Sandart
Creme af æggeblomme og sprød kartoffel

Saltbagt selleri
Vintertrøffel og hasselnødder

***

Vildsvin
Bøgehatte, jordskokker og tyttebær

Eller

Boeuf af marmoreret højreb fra Grambogård
Sauce bearnaise og pommes fondant

***

Under Lindetræets juledessert
Kirsebær, mandler og vanilje

4 retter  Kr. 495,-

Vinmenu 4 glas – Kr. 480,-
Saftmenu 4 glas – Kr. 260,-

Tilvalg

Det bedste fra anden
Brombær og sprød havre
Kr. 145,-

Hjemmerøget dyrekølle
Variation af græskar
Kr. 125,-

Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød
Kr. 145,-

Hele juleeventyret

Et glas Champagne med snacks, 7 retter, 7 glas vin,
mineralvand og kaffe med petit fours

Kr. 1995,-

Julemenu for selskaber

Er I mere end 20 gæster, har vi nogle særlige løsninger, I kan benytte jer af. Kontakt os på telefon: 66 12 92 86 eller restaurant@underlindetraet.dk.

Menuen er gældende i julemånederne.

Ønsker du en anden gourmetoplevelse hos Under Lindetræet, kan vi også byde på:

Brunch / Eventyrmenu / Mad ud af huset / Nytårsmenu ud af huset