Et juleeventyr

Julen banker på døren,  og hos Restaurant Under Lindetræet har vi atter strikket en julemenu sammen, der benytter de bedste råvarer og teknikker, uden nogensinde at glemme traditionerne.

Vi glæder os til at byde jer på en eventyrlig jul i vores restaurant.

 

Sandart
Creme af æggeblomme og sprød kartoffel

 

Saltbagt selleri
Vintertrøffel og hasselnødder

 

***

Vildsvin
Bøgehatte, jordskokker og tyttebær

 

Eller

 

Boeuf af marmoreret højreb fra Grambogård
Sauce bearnaise og pommes fondant

 

***

 

Under Lindetræets juledessert
Kirsebær, mandler og vanilje

 

4 retter  Kr. 495,-

Vinmenu 4 glas – Kr. 480,-
Saftmenu 4 glas – Kr. 260,-

 

 

Tilvalg

Det bedste fra anden
Brombær og sprød havre

Kr. 145,-

 

Hjemmerøget dyrekølle
Variation af græskar

Kr. 125,-

  

Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød

Kr. 145,-

  

 

Hele juleeventyret

Et glas Champagne med snacks, 7 retter, 7 glas vin,
mineralvand og kaffe med petit fours

Kr. 1895,-

 

 

For selskaber

Hvis I er mere end 20 gæster, har vi nogle særlige løsninger, I kan benytte jer af. Kontakt os på telefon: 66 12 92 86 eller restaurant@underlindetraet.dk.

 

Menuen er gældende fra 14. november og året ud.

 

Ønsker du en anden gourmetoplevelse hos Under Lindetræet, kan vi også byde på:

Gourmet brunch / Eventyrmenu / Mad ud af huset / Nytårsmenu ud af huset

                                   


Bestil bord