Gavekort

Oplev den eventyrlige stemning med et eller flere gourmet gavekort til Restaurant Under Lindetræet
Gavekortet kan købes specifikt til:

Du kan også købe et valgfrit beløb, der kan benyttes til alt hos Restaurant Under Lindetræet, eksempelvis vores frokost.

Køb gavekortet via nedenståendestående link, hvor du har mulighed for at personliggøre det med en hilsen og et billede. Vælg om gavekortet skal sendes til dig selv eller en gavemodtager pr. mail eller med Post Danmark – pænt pakket ind.

 

Køb dit gavekort her

 

Unikke smagsoplevelser

På Restaurant Under Lindetræet er vi stolte af at kunne invitere vores gæster på unikke smagsoplevelser fra morgen til aften. Med et gavekort Odense kan man for eksempel prøve vores lækre brunch fra 10-14 hver lørdag og søndag, eller besøge restauranten om aftenen, hvor vi hver måned tilbyder en ny menu, der følger årstiderne. Med et gavekort Odense kan man vælge mellem en 4-retters menu med tilkøb eller et helaftensarrangement. Den anerkendte chefkok Brian Madsen og resten af køkkenet garanterer et klassisk og tidløst køkken, der i høj grad er inspireret af Italien og Frankrig, men altid benytter de bedste fynske råvarer, der findes i lokalområdet.

Med et gavekort kan du forkæle dem du har kær med en lækker middag i unikke omgivelser

Med et gavekort Odense kan man opleve en unik stemning og beliggenhed, da man på 5-10 minutter til fods fra centrum vil nå Under Lindetræet, der ligger lige ved siden af H.C. Andersens hus i en historisk bygning fra 1771. Stemningen bærer præg af dette, da man kommer på en rejse i tiden, og vil føle sig hensat til H.C. Andersens tid. Samtidig vil man opleve et yderst moderne og velforberedt køkken og betjening, hvilket skaber spændende kontraster. Man kan besøge restauranten privat, eller benytte den til at imponere forretningsforbindelser med et gavekort Odense. Hvis man vil have en eventyrlig oplevelse bør man helt sikkert investere i et gavekort Odense til restauranten.