En fortryllelse af smag og oplevelse

Nutidig frokost med et kig tilbage i tiden til de gamle dyder og til H.C Andersens hus.

I hjertet af  Odense, blot et skridt fra H.C. Andersens hus, ligger Restaurant Under Lindetræet. Historien bag restauranten er lang, og for bygningen som vi ligger i, er den endnu længere.

De gamle og smukke rammer er et oplagt sted til at nyde sin frokost i Odense. Vi serverer frokost med danske friske råvarer af højeste kvalitet, og vi har fokus på at bruge lokale råvarer, som behandles med de bedste køkkenteknikker.
Frokost hos Restaurant Under Lindetræet… Et eventyrligt sted

Frokost Marineret Sild fra Christiansø
 Serveret med hjemmelavet karrysalat,
 hertil krydderfedt, løg og kapers.
 & Ramsherred-rugbrød
 88- kr.

 

 Kryddersild fra Christiansø
 Hertil Æg, rødløg, kapersfrugt, krydderfedt
 & Ramsherred-rugbrød.
 88,- kr.


 Hjemmelavet Stegt Sild i lage
Serveret lun med sennep og timian
 hertil krydderfedt & Ramsherred-Rugbrød.
 95,- kr.
3 slags sild.
Sildeanretning med Stegt, krydder og marineret sild Serveret med Ramsherred-rugbrød, krydderfedt og klassisk tilbehør. 236,- kr Hvidvinsdampede Blåmuslinger Med urter i julienne, hvidløg, persille og friskbagt brød. 168,- kr Rimmet Laks Anrettet med rygeostcreme, radisser, råsyltet agurk, frissésalat og sprødt rugbrød. 124,- kr Pariserbøf Serveret med æggeblomme, peberrod, hjemmesyltede rødbeder, pickles, hakket rødløg. 176,- kr Rørt Oksetatar Friskhakket okseinderlår, rørt med sennep, estragon, cornichoner, kapers, og skalotteløg. Serveret med æggeblomme, spæd salat og sprødt rugbrød. 178,- kr Slowcooked Porkbelly & stegt Mørbrad Serveret med sennepssauce og dagens garniture. 196,- kr Confit af Andelår På sprøde sennepsmarinerede salater, kartofler, valnødder, honningristede tranebær, syltet rødløg, og frisk æble 187,- kr. Caesar Salat marineret romaine salat, parmesan, citron/peber, Crutôns serveret med porcheret, stegt unghane 185,- kr

 

Vi imødekommer de fleste allergier og andre fødevarerestriktioner, så længe vi er informeret på forhånd.