En fortryllelse af smag og oplevelse

Nutidig frokost med et kig tilbage i tiden til de gamle dyder og til H.C Andersens hus.

I hjertet af  Odense, blot et skridt fra H.C. Andersens hus, ligger Restaurant Under Lindetræet. Historien bag restauranten er lang, og for bygningen som vi ligger i, er den endnu længere.

De gamle og smukke rammer er et oplagt sted til at nyde sin frokost i Odense. Vi serverer frokost med danske friske råvarer af højeste kvalitet, og vi har fokus på at bruge lokale råvarer, som behandles med de bedste køkkenteknikker.
Frokost hos Restaurant Under Lindetræet… Et eventyrligt sted

Frokost



 2 slags Sild 

Marineret & kryddersild fra ChristiansØ

Serveret med hjemmelavet karrysalat, krydderfedt
hertil, Æg, løg og kapers.

& hjemmebagt rugbrød
135- kr.

 Hjemmelavet Stegt Sild i lage
Serveret lun med sennep og timian
hertil krydderfedt & hjemmebagt rugbrød.
95,- kr.
Hvidvinsdampede Blåmuslinger
Med urter i julienne, hvidløg, persille og
friskbagt brød.
168,- kr
Rimmet Laks
Anrettet med rygeostcreme, radisser,
råsyltet agurk,
frissésalat og sprødt rugbrød.
124,- kr
Pariserbøf
Serveret med æggeblomme, peberrod,
hjemmesyltede rødbeder,
pickles, hakket rødløg.
176,- kr
Rørt Oksetatar
Friskhakket okseinderlår,
rørt med sennep, estragon, cornichoner,
kapers, og skalotteløg.
Serveret med æggeblomme, spæd salat
og sprødt rugbrød.
178,- kr
Variation af gris Stegt mørbrad langtidsbraiseret
svinebryst med sprød svær serveret
 

med sennepssauce

og dagens garniture.

196,- kr

Confit af Andelår

På sprøde sennepsmarinerede salater, kartofler,

valnødder, honningristede tranebær,

syltet rødløg, og frisk æble

187,- kr.



Caesar Salat

marineret romaine salat, parmesan, citron/peber, Crutôns

serveret med porcheret, stegt unghane

179,- kr

Steak af dansk Kalvefilet.

På marinerede salater, fynske tomater, nye ærter,

samt syltede løg & sprødt

189,-kr

 

Vi imødekommer de fleste allergier og andre fødevarerestriktioner, så længe vi er informeret på forhånd.

Kære gæst vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.