Eventyrlige festlokaler i Odense

Hvis du står og skal bruge festlokaler i Odense, uanset om det drejer sig om en fødselsdag, konfirmation, reception, barnedåb eller bryllup, så kan Restaurant Under Lindetræet tilbyde de perfekte festlokaler i Odense, side om side med H.C. Andersens hus i den mest hyggelige og eventyrlige del af byen. Restauranten er centralt placeret, og det tager kun 5-10 minutter at gå ind til centrum herfra.

Stemningen i disse festlokaler i Odense er inspireret af den verdenskendte H.C. Andersen, og den tid han levede på, således at man vil kunne få et indtryk af 1800-tallet i Danmark. Indretningen er unik, og det er smagsoplevelserne og betjeningen også. Du vil opleve en kombination af hyggen og atmosfæren på denne tid, og et moderne køkken med en effektiv betjening, der altid leverer et produkt af høj kvalitet.

Festlokaler i Odense til enhver anledning i unikke og stemningsfulde omgivelser

Udover vores luksuriøse og smukke festlokaler kan vi tilbyde flere forskellige festmenuer, som er skræddersyede til enhver lejlighed. Du kan også vælge selv at sammensætte din personlige menu, når du lejer festlokaler i Odense hos os. Under Lindetræet kan huse op til 50 personer, som vil sidde ved 8-10 personers borde. Hvis man ønsker musik under middagen vil der være plads til 40 personer i lokalet.

Lad disse eventyrlige omgivelser danne rammen om din næste fest, og kontakt os med henblik på at høre nærmere om dine muligheder, når du vælger at leje festlokaler i Odense hos os.

Vi har sammensat forskellige arrangementer til fester, som du kan læse om i menuen til venstre. Men vi skræddersyr osse gerne din helt personlige fest. Ring gerne og hør om mulighederne.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at være vært for et godt arrangement.