Eventyrmenu Aften & Gourmetmenu

3 Retters aftenmenu

Månedens menu

Forret:

Dagens friske fangst 

Anrettet på to slags ærter, løg & kantareller,

hertil muslingeskum og sprødt

2017 chardonnay,Gutswein, Chart Sauvage, Riengau, Tyskland

*

Hovedret:

Langtidsstegt kalvefilet
Serveret med portvins-glace tilsmagt brombær
danske kartofler, syltede perleløg, variation af gulerødder
samt smørstegte forårsløg


2016 Torbreck, GMS, Torbrech Vintners Barossa Valley, Australien


*

Dessert:

Hindbær, Hindbær, Hindbær !

 2019 Moscato D’Asti D.O.C.G., G.D Vajra piemonte, Italien

3 retter
  430,- kr.

Inklusiv vinmenu 697,- kr.

Gourmetoplevelse

6 retter:

Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1485,- kr.

Gourmetoplevelse
8 retter:
Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1795,- kr.

*

Tilvalgsretter:

Østers Natural.

hertil Grillet citron.

35,- pr. stk.
Champagne Lancelot Royer Cuvée de Reserve R.R

Porcheret Hummer

anrettet på spidskål og mandler
hertil Amaretto-sauce og små urter

146,- kr.
Chassagne-Montrachet,Chardoney,Bourgogne Blanc, Domaine Bernard Moreau

 

 

Stegt Fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot
tilsmagt fermenteret sort peber
& sprøde croutôns

155,- kr.
Lustau, East India, Sherry

 

Langtidsbraiseret Sprød Sommergris.
Hertil røget sennepscreme, skozonerødder
Samt tranebær og ristede bøgehatte

148,- kr.
Head High, Pinot Noir, Californien

 

Udvalg af Ost
Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliventapenade.
Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.

157,- kr.

Husets Kaffe og Petit Four.

85,- kr.

Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.