Eventyrmenu Aften & Gourmetmenu

3 Retters aftenmenu

Forret:

Dagens friske fangst 

Anrettet på fennikel, syltede rødløg,

samt jumfruhummerskum og sprødt

2018 Chablis Reserve de Vaudon, J. Douhin, Bourgogne, Frankrig

*

Hovedret:

Langtidsstegt Pigeonneau Royal duebryst og braiseret lår
Serveret med pommes Macaire, variation af beder, syltede brombær & sauce Salmis

2017, Botrosecco, Le Mortelle, Maremma, Toscana

 

*

Dessert:

Danske Ævler & Vanille.

 2017, Ximenez, Ximenez-Spinola, Jerez, Spanien

3 retter
  430,- kr.

3 retter m/vinmenu 697,- kr.

3 retter m/saftmenu 560 ,- kr 

Gourmetoplevelse

6 retter:

Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1485,- kr.

Gourmetoplevelse
8 retter:
Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1795,- kr.

*

Tilvalgsretter:

Østers Natural.

hertil Grillet citron.

35,- pr. stk.
Champagne Lancelot Royer Cuvée de Reserve R.R

Porcheret Hummer

Anrettet på blomkål og  salt-ristede mandler
hertil Amaretto-sauce og små urter 2017 Riesling Reserve,Mayer Fonné, Katzental, Alsace

146,- kr.
Chassagne-Montrachet,Chardoney,Bourgogne Blanc, Domaine Bernard Moreau

 

Stegt Fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot
tilsmagt fermenteret sort peber
& sprøde croutôns

155,- kr.
2016,Château Piaut, Barsac, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

 

Langtidsbraiseret Sprød Sommergris.
Hertil røget sennepscreme, skozonerødder
Samt tranebær og ristede bøgehatte

148,- kr.
2016 Chat Sauvage, Pinot Noir, Rheingau, Tyskland

 

Udvalg af Ost
Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliventapenade.
Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.

157,- kr.

Husets Kaffe og Petit Four.

85,- kr.

Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.