Eventyrmenu Aften & Gourmetmenu

3 Retters aftenmenu

Marts

Forret:


Dagens friske fangst 
Med sprød kartoffel, spidskål, syrlige perleløg, muslingesauce og urter

*

Hovedret:



Dansk Kalvefilet
Blød selleri pure, rosenkål, rødbeder, brændte porre samt Timianglace

*

Dessert:

Lys chokolade, Sherry & Appelsin
Sprød marengs, crumble, Appelsinkaramel og cremet Vanilleis

3 retter
                            430,-kr. Inklusiv vinmenu 697,- kr

Gourmetoplevelse

6 retter:

Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1485,-kr.

Gourmetoplevelse
8 retter:
Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1795,-kr.

*

Tilvalgsretter:

Stenbiderrogn
Serveret med klassisk garniture.
127,- kr

Stegte Kammuslinger
Jordskok, Blomkål Samt saltet citron & brunet smør.
146,- kr

Stegt Fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot & sprødt.
155,- kr.

Confiteret Vagtellår
Letrøget hønsecreme, ristede svampe samt pastinak & grillet perleløg.
148,- kr

Udvalg af Ost
Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliven tarpenade.
Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.
157,- kr

Vine til Vinmenu

Terra Gauda Alberino. Spanien

Bouquet des Garriques. Cote-du-Rohne

India Solera Cream Sherry

Bourgogne Blanc. Chardonnay

Herringbone Sauvignong Blanc New Zealand

Paradisgarten,Franken. Riesling

Head High. Californien.

Pinot Noir