66 12 92 86 - Afbestilling af bord pga. nye restriktioner ikke nødvendigt - gavekort kan bestilles via mail. restaurant@underlindetraet.dk

 3 Retters Aften Menu:

Julemenu

Forret:

Dagens Friske Fangst

Anrettet på smørdampet grønkål og Østers,
Hertil Jordskok på 2 måder samt Champagneskum.

Champagne Lancelot Royer Cuveé De Reserve
Blanc de Blanc, Non Vintage, Frankrig

*

Hovedret:

Klassisk And i Nye Klæder

Bryst, Lår, Rødkål, Kartoffel, Svesker, Æbler og ribsgelé.

Le Bouquest Des Garrigues. Le Close du Caillou. 2016 Magnum.
Cotes du Rhône, Frankrig

*

Dessert:

Kirsebær, Mandler, Vanilje & Fløde

Dansk Skovbær Mjød 2019

3 Retter

430,- kr.

3 retter m/ Vinmenu: 697,- kr.

3 retter m/ Saftmenu: 560,- kr.

Gourmetoplevelse

6 retter:

Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1485,- kr.

Gourmetoplevelse
8 retter:
Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1795,- kr.

*

Tilvalgsretter:

Østers Natural.

hertil Grillet citron.

35,- pr. stk.
Champagne Lancelot Royer Cuvée de Reserve R.R

Porcheret Hummer

Anrettet på blomkål og  salt-ristede mandler
hertil Amaretto-sauce og små urter 2017 Riesling Reserve,Mayer Fonné, Katzental, Alsace

146,- kr.
Chassagne-Montrachet,Chardoney,Bourgogne Blanc, Domaine Bernard Moreau

 

Stegt Fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot
tilsmagt fermenteret sort peber
& sprøde croutôns

155,- kr.
2016,Château Piaut, Barsac, Sauternes, Bordeaux, Frankrig

 Langtidsbraiseret Sprød Sommergris.
Hertil røget sennepscreme, skozonerødder
Samt tranebær og ristede bøgehatte

148,- kr.
2016 Chat Sauvage, Pinot Noir, Rheingau, Tyskland

 Udvalg af Ost

Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliventapenade.
Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.

157,- kr.

Husets Kaffe og Petit Four.

85,- kr.

Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.