Eventyrmenu Aften & Gourmetmenu

3 Retters aftenmenu

Månedens menu

Forret:

Dagens friske fangst 

Anrettet på sommerkål, i luftig kartoffel,
nye tomater på 2 måder samt små urter

Terra Gauda Alvarino 2018, Rias Baixas, Spanien

*

Hovedret:

Langtidsstegt Oksefilet a’la Bouignon
Serveret med nye fynske kartofler, 2 slags ærter,
hertil syltede og stegte løg samt rødvinsglace.

Bouquet des Gerriquas 2017, Cote-du-Rohne


*

Dessert:

Jordbærporcherede Danske Rabarber
Rabarber, Hyldeblomst, vanille & sprødt

Rieslander Auslese 2018,Dr. von Brassermann-Jordan, Tyskland

3 retter
  430,- kr.

Inklusiv vinmenu 697,- kr.

Gourmetoplevelse

6 retter:

Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1485,- kr.

Gourmetoplevelse
8 retter:
Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1795,- kr.

*

Tilvalgsretter:

Østers Natural.

hertil Grillet citron.

35,- pr. stk.
Champagne Lancelot Royer Cuvée de Reserve R.R

Stegte Jomfruhummer.

blomkål som smørstegt, puré & crûdite
Serveret med brunet smør og saltet citron
samt friske urter

146,- kr.
Chassagne-Montrachet,Chardoney,Bourgogne Blanc, Domaine Bernard Moreau

 

 

Stegt Fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot
tilsmagt fermenteret sort peber
& sprøde croutôns

155,- kr.
Lustau, East India, Sherry

 

Langtidsbraiseret Sprød Sommergris.
Hertil røget sennepscreme, skozonerødder
Samt tranebær og ristede bøgehatte

148,- kr.
Head High, Pinot Noir, Californien

 

Udvalg af Ost
Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliventapenade.
Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.

157,- kr.

Husets Kaffe og Petit Four.

85,- kr.

Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.