Eventyrmenu Aften & Gourmetmenu

3 Retters aftenmenu

Maj

Forret:

Dagens fangst fra Kerteminde

med sprød kartoffel, danske asparges og syrlige perleløg

hollandaise, og små urter

Terra Gauda Alvarino 2018, Rias Baixas, Spanien

*

Hovedret:

Variation af Dådyr

gulerødder på flere måder, nye danske kartofler, forårsløg

& Hindbær/rødvins sauce

Bouquet des Gerriquas 2017, Cote-du-Rohne


*

Dessert:

Citron Marinerede Danske Jordbær

Hertil Hyldblomst, ristede mandelflager

samt Litchi sorbet og citronmelisse.

Rieslander Auslese 2018,Dr. von Brassermann-Jordan, Tyskland

3 retter
  430,- kr.

Inklusiv vinmenu 697,- kr.

Gourmetoplevelse

6 retter:

Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1485,- kr.

Gourmetoplevelse
8 retter:
Velkomst, snack, amüse, menu, vinmenu, mineralvand, kaffe samt petit four.
1795,- kr.

*

Tilvalgsretter:

Østers Natural.

hertil Grillet citron.

35,- pr. stk.
Champagne Lancelot Royer Cuvée de Reserve R.R

Stegte Jomfruhummer haler.

blomkål som smørstegt, puré & crûdite
Serveret med brunet smør og saltet citron
samt friske urter

146,- kr.
Chassagne-Montrachet,Chardoney,Bourgogne Blanc, Domaine Bernard Moreau

 

 

Stegt Fransk Andelever
Vindrue/rosmarin kompot
tilsmagt fermenteret sort peber
& sprøde croutôns

155,- kr.
Lustau, East India, Sherry

 

Confiteret Vagtellår
Hertil Ærter, grillede sølvløg
samt sprødt & Letrøget hønsefumé

148,- kr.
Head High, Pinot Noir, Californien

 

Udvalg af Ost
Serveret med hjemmesyltede valnødder, oliven tarpenade.
Hertil hjemmelavet knækbrød og brød.

157,- kr.

Husets Kaffe og Petit Four.

85,- kr.

Kære gæst, vi forbeholder os til enhver tid retten til at lave om i menuerne alt efter adgang til råvaren, det sker for at sikre denne altid er af høj standard.