Eksklusiv vildtaften

Fredag den 1. marts 2019
Klokken 19:00

Kom til en eksklusiv vildtaften hvor vi har inviteret vores jæger, Allan, ind i restauranten. Han vil fortælle lidt om jagt og om de dyr, der udgør menuen, vi har sammensat.

Aftenen starter med et glas champagne samt snacks, hvorefter en seksretters menu med afstemt vinmenu følger. Vi afslutter aftenen med kaffe og hjemmelavede petit fours.

 

Velkomst
Champagne og snacks

Rådyrkølle
Enebær og valnødder

Vildand
Pære og trøffelsauce

Skovdue
Æble, blegselleri og grønne druer

Vildtconsommé
Pasta og svampe

Rådyrryg
Lardo, tyttebær og kartoffel fondant

Fynske figner
Fløde og vanilje

Kaffe eller te
Hjemmelavede petit fours

Champagne og snacks, seks retter og vinmenu
samt kaffe og petit fours

1295 kr.

Bestilling foretages via bookingsystem eller på telefon: 66129286