Eksklusiv vildtaften
Fredag den 20. oktober 2017
Klokken 19:00

 

Kom til en eksklusiv vildtaften hvor vi har inviteret vores jæger, Allan, ind i restauranten. Han vil fortælle lidt om jagt og om de dyr, der udgør menuen, vi har sammensat.

Aftenen starter med et glas champagne samt efterårssnacks, hvorefter en seksretters menu med afstemt vinmenu følger. Vi afslutter aftenen med kaffe og hjemmelavede petit fours fra vores helt særlige petit fours-fad.

 

Champagne
Efterårssnacks

***
Fasanbryst
Græskar og brændt løg

***
Sprængt vildand
Porre og peberrod

***
Vildtconsommé
Célestine og knoldselleri

***

Rillette af dådyr
Blomsterkarse og sauce bordelaise

***

Rådyrryg
Variation af rødbeder

***

Ingrid Marie æbler
Jordskokker og kondenseret mælk

***

Kaffe eller te
Hjemmelavede petit fours fra vores særlige petit fours-fad

 

Champagne og snacks, seks retter og vinmenu
samt kaffe og petit pours

1295 kr.

                              


Bestil bord