Bryllup i Odense i fantastiske omgivelser

Et bryllup er en begivenhed, der for altid vil blive husket hos et menneske. Et af de helt store punkter i forbindelse med brylluppet er bryllupsfesten, der for mange er et højdepunkt som både brudeparret og gæsterne vil huske tilbage på. Hos Under Lindetræet vil vi gerne være med til at skabe de helt rigtige rammer om jeres bryllup i Odense, så I får netop den bryllupsfest, I drømmer om.

Bryllupslokaler i Odense

Historien for vores lokaler kan spores helt tilbage til år 1771. I tiden siden da er der blevet restaureret således, at lokalerne lever op til moderne forventninger, uden nogensinde at gå på kompromis med respekten for det gamle byggehåndværk.

Blot få meter fra vores restaurant ligger H.C. Andersens hus – et tidligere hjem for en mand der i sandhed kunne fortælle eventyr.

Beliggenheden er i kernen af Odense Centrum, med nye og moderne parkeringsfaciliteter tæt ved samt en afstand på få minutter til Odense Banegårdcenter – det er altså nemt for både dig og dine gæster at komme til bryllupsfest i Odense Centrum.

Et eventyrlig bryllup

I vores idylliske, gamle lokaler kan du og dine gæster indtage gourmet af højeste kaliber, mens I nyder udsigten til H.C. Andersens hus.

For inspiration til menuen kan du bl.a. se nærmere på vores Eventyrmenu, der er opbygget af de bedste, lokale råvarer.

Vi er behjælpelige fra start til slut med planlægningen, og vi sørger for at du får skræddersyet din bryllupsfest, så du får det eventyrlige bryllup i Odense, du drømmer om.

Herunder har vi givet vores bud på, hvordan din bryllupsfest kan forløbe sig.

For mere information:
Kontakt os på telefon: 66 12 82 96 eller restaurant@underlindetraet.dk

Bryllup i Odense

___

Bryllupskage og kaffe/the efter kirken

***

Under Lindetræets velkomst

***

Appetizer

***

3- eller 4 retters menu

***

Hvidvin og rødvin ad libitum til og med hovedret

***

Et glas dessertvin

***

Kaffe med hjemmebagte småkager og petit fours

***

To timers bar ( øl, vand og vin)

___

Pris pr. person     v/ 3retter   kr. 1255,-
Pris pr. person     v/ 4 retter  kr. 1435,-

                                                                                                

Ønskes der natmad kan dette tilvælges for kr. 125,- pr. kuvert.

Vi kan anbefale skønne, fynske snitter, en klassisk fransk løgsuppe eller frikadeller med kartoffelsalat og hjemmebagt brød fra vores gamle bageri.

Lad os tage en dialog om dit arrangement

Andre fester

Ønsker du at afholde en anden form for fest, hjælper vi også gerne med eksempelvis konfirmation, barnedåb og fødselsdage.