Bedst på Fyn

En dyst mellem Restaurant Under Lindetræet og Fænøsund

Som noget nyt har Den Danske Spiseguide åbnet op for Bedst på Fyn, en ædel kappestrid mellem de bedste fynske restauranter.

Restaurant Under Lindetræet er med i dysten, og i første runde møder vi Fænøsund.

Der bliver en aften hvor begge restauranter kæmper om pladsen som den bedste restaurant på Fyn.

Som gæst kan du se frem til en aften med i alt seks retter mad fra to restauranter, som yder deres absolut bedste.

På aftenen vil der også være dommere tilstede, som skal vurdere de to restauranters præstation, og den vindende restaurant, som får lov til at gå videre i konkurrence, vil blive udkåret efter middagen, 

Menu

 

Champagne og snacks

Strandkrabbe og sten.
Tartelet med stenbiderrogn, blæksprutte og jernurt
Te af tørrede og friske svampe med vagtel-æggeblomme og smør
Foie gras med kirsebær
Fjordrejer i sprød skal
Nye løg

Kammusling og kalvetunge
Trøffel og blåmuslinger

Jomfruhummer
Muslingesauce og spæde majroer

Ibiricogris
Shiitakesvampe og bouillon

Stegt lam med ramsløg
Snegle og saltet citron

Pyroliserede pærer
Karamel og saltede jordskokker

Chokolade
Syltet fennikel og solbærsorbet

Champagne og snacks

Seks retter – tre fra hver restaurant

Fuld vinmenu i seks glas

Kr. 1295,- pr. kuvert

Der skal reserveres bord på forhånd.

 

 

Arrangementet

Hvor: Restaurant Under Lindetræet Ramsherred 2, 5000 Odense C

Hvornår: Søndag d. 3. marts – Klokken 18:00

Der er et begrænset antal pladser.

OBS: Da vi ønsker at tilskynde til dialog omkring de forskellige retter, vil man blive placeret ved 6-8 mands borde til dette arrangement.

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også nyde disse herligheder i vores restaurant

Eventyrmenu

Vores anmelderroste brunch

Frokost (i sommermånederne)

Koncert- eller teatermenu