Barnedåb i Odense? Lad os arrangere festen og sørge for maden

Skal I holde barnedåb i Odense. Kontakt gourmet restaurant Under Lindetræet for et godt tilbud

Skal I afholde barnedåb i Odense? Bryllup, konfirmation eller anden fest?

Lad Restaurant Under Lindetræet arrangere jeres barnedåb i Odense eller for den sags skyld enhver anden fest. Vi har sammensat forskellige arrangementer til fester, som du kan læse om her på vores hjemmeside, men vi skræddersyr selvfølgelig også gerne din helt personlige fest.

Læs også: Vores skønne festlokaler

Som basis tilbydes et arrangement med en 3 retters Eventyrmenu samt en særlig børnemenu, men vi imødekommer naturligvis dine ønsker og behov, så du får den festlige lejlighed, som du drømmer om for dit barn. Priserne varierer i forhold til de drikkevarer, som du måtte ønske, men vi giver naturligvis gerne et tilbud med en fast pris.

De nærmere priser kan ses lige her.

Ring i god tid til os og lad os tale om de mange muligheder. Vi har plads til 50 personer i restauranten, fordelt på 8 – 10 personer ved hvert bord. Så skal der være fest i Odense, er vi et træfsikkert valg.

 

Konfirmation, barnedåb i Odense eller en anden fest. Kom til gourmet restaurant Under Lindetræet

Når I skal afholde barnedåb i Odense, så lad Under Lindetræet afholde arrangementet i vores nænsomt restaurerede restaurant, som er placeret under et gammelt lindetræ i idylliske omgivelser side om side med H.C. Andersens hus – mere eventyrligt kan det næsten ikke være.

Vi har ikke blot et godt arrangement til en attraktiv pris, når det gælder barnedåb i Odense, vi har også basis arrangementer til f.eks. konfirmation, bryllup, fødselsdag – og selvfølgelig en lækker julefrokost. Vi skræddersyr gerne en barnedåb for jer, ring blot og lad os aftale nærmere omkring arrangementet.

Vi glæder os til at gøre dit næste arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

underlindetraeet-7