Barnedåb i Odense

Er I på udkig efter et sted at afholde en barnedåb i Odense for jeres barn? Hos Under Lindetræet har vi de skønneste lokaler fra år 1771, hvor vi jævnligt afholder mærkefester såsom barnedåbe, konfirmationer, bryllupper mv.

Vi har sammensat forskellige arrangementer til fester, som du kan læse om her på vores hjemmeside, men vi skræddersyr selvfølgelig også gerne din helt personlige fest.

I begge vores arrangementspakker har vi inkluderet en hyggelig velkomst og en treretters menu. På drikkevarefronten kan du så vælge mellem vine ad libitum eller et fast antal glas til din menu. Der er naturligvis også en børnemenu, som de mindste kan få glæde af.

Priserne varierer alt efter mængen af drikkevarer – men vi giver også gerne et bud på en fast pris for hele aftenen.

Ring i god tid til os og lad os tale om de mange muligheder. Vi har plads til 50 personer i restauranten, fordelt på 8 – 10 personer ved hvert bord. Så skal der være fest i Odense, er vi et træfsikkert valg.

 

Konfirmation, barnedåb i Odense eller en anden fest

Når I skal afholde barnedåb i Odense, så lad Under Lindetræet afholde arrangementet i vores nænsomt restaurerede lokaler, der er placeret under et gammelt lindetræ, i idylliske omgivelser side om side med H.C. Andersens hus – mere eventyrligt kan det næsten ikke være.

Vi har ikke blot et godt arrangement til en attraktiv pris, når det gælder barnedåb i Odense, vi har også basis arrangementer til f.eks. konfirmation, bryllup, fødselsdag – og selvfølgelig en lækker julefrokost. Vi skræddersyr gerne en barnedåb for jer, ring blot og lad os aftale nærmere omkring arrangementet.

Vi glæder os til at gøre dit næste arrangement til en uforglemmelig oplevelse.