Eventyrmenu

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

 

Helleflynder
Variation af fynske ærter

***
Hvide asparges
Kyllingeskind, vesterhavsost og brunet smør

***
Sommerbuk
Grønne asparges, nye kartofler og ramsløg

***
Fynske jordbær
Callebaut chokolade, ganache og citronverbena

 

4 Retter 495 kr.

Vinmenu 4 glas – 480 kr.
Saftmenu 4 glas – 260 kr.


Tilvalg

 

Tortellini
Hummer, consommé og strandarve

125 kr.

 

Lam
Rømørejer, gulerødder og nye løg
125 kr.

 

  Udvalg af ostespecialiteter fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød
145 kr.

  

Helaftensarrangement

1 glas Champagne med snacks, 6 retter, 6 glas vin,
mineralvand og kaffe med petit fours

1771 kr.

 

Vores Eventyrmenu kører til den 3. juli.

                                   



Bestil bord