Eventyrmenu

Eventyrmenuen er Restaurant Under Lindetræets signaturmenu. Stedet hvor de gode råvarer og køkkenteknikker mødes.

Nyd en aften med eventyrlige retter af de bedste råvarer årstiden har at byde på.

Fire retter

 

Skærising
Simonekål og fiskefumé


Hvide asparges
Skorzonerrod og brunet smør


Lammemørbrad
(Kan erstattes med kalvemørbrad)
Ramsløg, Saint-Philippe og rosésvampe


Rabarber
Sabayonne, vanilje og skovmærke

 

4 retter  Kr. 545,-
Vinmenu – Kr. 480,-
Eksklusiv vinmenu – Kr. 630,-
Saftmenu – Kr. 260,-

 

Har du særlige præferencer til din vin, indbyder vi dig til at kigge i vores vinkort,
der er sammensat af vores sommelier.

Seks retter

 

Taskekrabbe
Grønne asparges og creme fraiche


Skærising
Simonekål og fiskefumé


Hvide asparges
Skorzonerrod og brunet smør


Nye danske kartofler
Kartoffelcreme, løvstikke og oliven


Lammemørbrad
(Kan erstattes med kalvemørbrad)
Ramsløg, Saint-Philippe og rosésvampe


Rabarber
Sabayonne, vanilje og skovmærke


6 retter  Kr. 795,-

Vinmenu – Kr. 720,-
Eksklusiv vinmenu – Kr. 945,-
Saftmenu – Kr. 390,-

Det er også muligt at tilkøbe oste, som vi har hentet hjem fra Frankrig.

Udvalgte oste fra Philippe Olivier
Salt, sødt og hjemmelavet knækbrød
145 kr.

Vi imødekommer de fleste allergier og andre fødevarerestriktioner, så længe vi er informeret på forhånd.

Andre oplevelser hos Under Lindetræet

Du kan også nyde disse herligheder i vores restaurant

Vores anmelderroste brunch

Frokost (i sommermånederne)

Koncert- eller teatermenu