3 Retters Aften Menu:

Kommende Julemenu

Forret:

Dagens Friske Fangst

Anrettet på smørdampet grønkål og Østers,
Hertil Jordskok på 2 måder samt Champagneskum.

Champagne Lancelot Royer Cuveé De Reserve
Blanc de Blanc, Non Vintage, Frankrig

*

Hovedret:

Klassisk And i Nye Klæder

Bryst, Lår, Rødkål, Kartoffel, Svesker, Æbler og ribsgelé.

Le Bouquest Des Garrigues. Le Close du Caillou. 2016 Magnum.
Cotes du Rhône, Frankrig

*

Dessert:

Kirsebær, Mandler, Vanilje & Fløde

Dansk Skovbær Mjød 2019

3 Retter
430,- kr.

3 retter m/ Vinmenu: 697,- kr.

3 retter m/ Saftmenu: 560,- kr.

*

Gourmetoplevelse

6 Retter:
Velkomstbobler, Snacks, Amüse, 6-retters menu, Vinmenu, Mineralvand, Samt Kaffe & Petit Four.

1485,- kr.

8 Retter:
Velkomstbobler, Snacks, Amüse, 8-retters menu, Vinmenu, Mineralvand, Samt Kaffe & Petit Four.

1795,- kr.